Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

[DOWNLOAD] "Rödluvan" by Catarina Kruusval # eBook PDF Kindle ePub Free

Rödluvan

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Rödluvan
  • Author : Catarina Kruusval
  • Release Date : January 17, 2014
  • Genre: Kids,Books,Basic Concepts,General,
  • Pages : * pages
  • Size : 16460 KB

Description

E-bok anpassad för iPad. Rekommenderas endast för lÀsning i iBooks.
Det hÀr Àr en bilderbok med upplÀsning!
Catarina Kruusvals pekböcker Àr klockrena. Först kom vispekböckerna som Àlskas av bÄde barn och vuxna, och sedan kom de första sagopekböckerna. De blev genast storsuccé! Nu har turen kommit till tvÄ sagor dÀr vargen har en framtrÀdande roll: Rödluvan och Tre smÄ grisar.
Sagan om Rödluvan Àr en klassiker, och bröderna Grimms ursprungsversion Àr en av de mest bearbetade sagor som finns. HÀr har den anpassats i lÀngd för de minsta.
Den kavata Rödluvan vandrar genom skogen med mat till sin sjuka mormor. DÄ trÀffar hon pÄ vargen som listigt hinner före till mormor. Den magra, utsvultna vargen slukar mormor och intar hennes plats i sÀngen. Och nÀr Rödluvan kommer blir hon ocksÄ vargens byte. Men vilken tur att en jÀgare kommer förbi och rÀddar dem. NÀr de hoppat ur vargens mage lÄter Catarina Kruusval helt osentimentalt mormor hÀmta nÄl och trÄd och sax. Sedan syr de raskt ihop vargens mage. Och med rosett pÄ magen flyr han hals över huvud för att aldrig mer komma tillbaka.
Kruusvals sagoskog Àr precis sÄ mörk och trolsk som sagoskogar ska vara. Catarina Kruusval Àr en mÀstare pÄ natur. Och med mycket vÀrme, dramatik och en stor portion humor skapar hon en riktig miniklassiker!


PDF Ebook Download "Rödluvan" Online ePub Kindle